Notícies

Les propostes de l’Ateneu a la Festa Major de Sant Llorenç

Les propostes de l’Ateneu a la Festa Major de Sant Llorenç

Del 9 a l'11 d'agost Sant Feliu celebrarà una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentrarà a l'entorn de la plaça de la Vila, on hi haurà activitats tradicionals obertes a tothom, i també a d'altres indrets de la ciutat. L’Ateneu Santfeliuenc col·labora amb la Comissió de Festa Major que organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat les activitats de la festa d’estiu i hi hem participat amb sis propostes. El divendres 9 DJ Arranque amenitzarà la terrassa del Bar al pati de l’Ateneu amb la seva “Only CD session”; el dissabte 10 al matí la nostra secció més veterana, el Cor de l’Ateneu, realitzarà l’ofrena de partitures al patró de la ciutat a la Catedral, i a la tarda participarem d’una visita guiada a la Ruta del Modernisme de Sant Feliu. El diumenge 10 a la tarda tindrem tres actes a la plaça de la Vila: un taller de glosa (cant improvisat), un espectacle de monòlegs d’humor amb Baix for Laughs, i el final de festa amb un dels combos del taller del professor Leo a l’Ateneu, el Zeno’s Paradox, amb la seva proposta de blues. A continuació, tots els detalls: Divendres 9 · 20 h · Bar de l’Ateneu DJ Arranque. "Only cd session" Organitza: Bar de l’Ateneu / Comissió Festa Major Sant Llorenç Dissabte 10 · 12 h · Catedral de Sant Llorenç Ofrena de partitures Organitza: Cor de l’Ateneu / Comissió Festa Major Sant Llorenç Dissabte 10 · 20 h · Plaça de la Vila Visita guiada a la Ruta Modernista Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat / Comissió Festa Major Sant Llorenç Cal inscripció prèvia al correu cultura@santfeliu.cat Preu: 3€ a pagar el dia de la visita Diumenge 11 · 18 h · Plaça de la Vila Taller de glosa, cant improvisat amb Cor de Carxofa Organitza: Ateneu Santfeliuenc / Comissió Festa Major Sant Llorenç Diumenge 11 · 20:30 h · Plaça de la Vila Monòlegs d’humor amb Baix For Laughs Maria Lyona, Pau Sánchez, Marc Martínez, Norbert Palazón i Àlex Vila Organitza: Ateneu Santfeliuenc / Comissió Festa Major Sant Llorenç Diumenge 11 · 23 h · Plaça de la Vila Concert de fi de festa amb Zeno’s Paradox combo del taller del Professor Leo de l’Ateneu Organitza: Taller de combo i Bar de l’Ateneu / Comissió Festa Major Sant Llorenç

Ja tenim guia de la ciutat!

Ja tenim guia de la ciutat!

Amb motiu de l'acollida del Torneig Europeu de Shogi els dies 1, 2, 3 i 4 d'agost, l'Ateneu Santfeliuenc ha editat una petita guia de la ciutat per als visitants a la nostra seu. Aquest fulletó serveix com presentació de Sant Feliu de Llobregat i dona un repàs als punts d'interès més destacats com el Palau Falguera o la Ruta del Modernisme, enllaçant a través de QR amb el web municipal, on es pot trobar la informació ampliada. Així mateix, facilita informació de la nostra entitat i de la cultura popular de la nostra ciutat, i dades pràctiques com on menjar, espais d'oci i lleure, transports i mobilitat i telèfons d'interès. Pots descarregar la guia en català, castellà i anglès als següents enllaços: GUIA DE LA CIUTAT (CAT) GUÍA DE LA CIUDAD (CAST) CITY GUIDE (ENG)  

Juliol ple de música en viu a Sant Feliu

Juliol ple de música en viu a Sant Feliu

L’Ateneu organitza un total de nou concerts, tots els dilluns i dijous de juliol.

Arriba l’estiu a l’Ateneu! Omplim de cultura la nostra ciutat també el mes de juliol amb, entre altres propostes, una aposta per la música en directe a la fresca amb concerts tots els dilluns i dijous del mes. Els dilluns continuem amb la quarta temporada del ContraBaix concerts d’estiu. Cinc concerts amb primeres espases del jazz professional, amb alguna visita internacional i la possibilitat d'escoltar-los de molt a prop en el millor ambient per a vesprejar a l'aire lliure, el pati de l’Ateneu, amb la col·laboració del Bar de l’Ateneu, que obre especialment els dilluns al vespre per acompanyar-nos en aquesta iniciativa i oferirà el servei de barra i les seves boníssimes empanades i braves. Les entrades són a preus reduïts, des de 8 € per a socis i sòcies de l’Ateneu i gratuïta per a menors de 12 anys, i es poden comprar al web i a la secretaria de l’Ateneu. La programació serà la següent: Jazz Pretenders & Marian Barahona, 1 de juliol. Jazz Pretenders s’endinsa en els territoris de la fusió amb encert i originalitat obtenint un resultat en què el jazz s’impregna de ritmes trepidants, groove i improvisació creativa. El quartet compta amb la veu de Marian Barahona acompanyant-lo als escenaris d'aquest nou viatge. Martín Burguez Trio, 8 de juliol. Guitarrista, cantant, compositor i productor, aprofundeix el seu estil en els grans mestres del blues, així com en el so del West Coast o Jump Blues amb grans influències del Jazz, Sing i Rhytym i jamp, Blues dels anys 40 i 50. Dani Ne·lo & Chris Corcoran, 15 de juliol. El 2019 el saxofonista barceloní Dani Nel·lo i el guitarrista londinenc Chris Corcoran van coincidir acompanyant a Mike Sanchez, una de les figures més notables del Rhythm & Blues europeu. La connexió musical va ser immediata! Corcoran veu de les músiques d'arrel afro-americanes, recull l’energia dels guitarristes de mitjans del segle XX i les porta fins a l'actualitat. The Moonrivers & Celeste Alías, 22 de juliol. Tres músics experimentats dins del camp del jazz s’uneixen per fusionar la seva passió per aquest estil amb una selecció de temes cinematogràfics i es presenten amb la cantant Celeste Alías com a convidada especial, formant un quartet que interpreta amb rigor melodies de pel·lícules de tots els temps. Boogalizer, dilluns 29 de juliol. Fusió que va definir el so típic del "Boogaloo", la música soulera i llatina de la Nova York dels 70. Música llatina amb soul, un còctel garantit a moure els peus i estimular les emocions!
Atenció! La programació dels concerts ContraBaix d'Estiu ha sofert modificacions per causes alienes a l'Ateneu Santfeliuenc. Contactarem amb les persones que ja heu comprat les entrades.
Els dijous de juliol tindrem també música en directe en un espai explorat els darrers anys a l’Ateneu i que es consolida com a escenari dels vespres musicals del juliol. El terrat de l’Ateneu acollirà quatre concerts de músics propers, dues seccions de l’Ateneu i un projecte de cançó d’autor. Un espai acollidor i diferent per gaudir de propostes emergents, amb entrada lliure i servei de barra. La programació serà la següent: Kursaz, dijous 4 de juliol. Kursaz és un noi de Sant Feliu que comença a obrir-se pas en l'escena musical urbana. Després de diversos concerts aquest últim any, presenta a l'Ateneu, de forma inèdita, un set molt més minimalista i en acústic. Proposa una Acoustic session & DJ Set on buscarà donar protagonisme a les seves lletres per transmetre un punt de vista més fràgil i sentit d'aquestes al públic. Micro de Rodautors, 11 de juliol. Entre quatre i sis cantautors i cantautores ofereriran un parell o tres de cançons del seu repertori. El concert tindrà una durada de dues hores aproximadament. L’Associació Rodautors neix amb l’objectiu de posar en valor la música d’autor/a i donar visibilitat a noves propostes per descobrir i potenciar els nous talents. Cor 685, 18 de juliol. Un cor jove mixt de música moderna, secció de l’Ateneu des de 2015. Sota la direcció de Marta Carretón oferirà el seu concert d’estiu amb cançons d’estils diferents que conformen la personalitat de la coral, un repertori eclèctic, que inclou des de clàssics de la música pop amb cançons més tradicionals, ritmes del Carib, musicals o música irlandesa, entre d’altres. ContraBaix Big Band, 25 de juliol. Sota la direcció de Vicens Martín, la banda de jazz secció de l’Ateneu oferirà el seu concert de fi de curs al terrat amb una proposta fresca de swing i funk.  

Escola d’estiu 2024

Escola d’estiu 2024

L'1 de juliol comença un any més l’Escola d’Estiu de la USLA de l’Ateneu i l’AFAP, un cicle de tallers i xerrades a l’Ateneu Santfeliuenc sobre temes diversos en col·laboració amb altres entitats com la Xarxa de Treball Comunitari, Amics de la Natura, el Casal de la Dona, CohesionART i l’Associació d’Amics Mestre Esteve. A continuació en detallem el calendari de les propostes. Totes les activitats són gratuïtes i detallem a les que cal inscriure’s per a participar-hi a través d’aquest formulari.

Dilluns 1, dimecres 3 i dilluns 8 de juliol, de 18:30 a 19:45 h

Taller dona saludable. Rutines per al benestar quotidià i biodansa.

Dilluns 1 i divendres 5 de juliol, de 18:30 a 20 h

Marroquí per a viatgers i qualsevol persona. Apropament per comprendre millor la vida quotidiana, com també expressions bàsiques per comunicar-nos i moure’ns.

Dimarts 2, dijous 4, dimarts 9 i dijous 11 de juliol, de 19 a 20 h

Taller de Dansa Africana. Apropament als ritmes i moviments bàsics.

Dimecres 3 de juliol, a les 19 h

Recital poètic. NO APTA Poesia desde la cárcel amb l’autor José Parra

Dimecres 3, dilluns 8 i dimecres 10 de juliol, de 17:30 a 19 h

Taller artístic per narrar contes.  A partir de contes d’origen cultural divers i tècniques diverses.

Divendres 5 de juliol, de a les 19 h

Un llibre per l’estiu. Lectura teatralitzada de l’obra “Fora de joc”

Divendres 5 de juliol, de 18:30 a 20:30 h. (Punt sortida Ateneu)

Sant Feliu i la Serra de Collserola, essencial. Caminada per l’entorn natural proper de Sant Feliu per conèixer la història i la relació de la ciutat i la serra.

Dimecres 10 de juliol, de 18:30 a 20:30 h

Cuidar la natura és el remei. Taller bàsic sobre diferents usos tradicionals de plantes aromàtiques i medicinals del nostre entorn

Dimecres, 10 de juliol de les 18:30 a les 20 h

UBUNTU per a famílies. Taller inspirat en sabers tradicionals africans per fomentar bones relacions.

Divendres 12 de juliol, a les 20 h

Concert final de curs BATAMBA BCN. Fusió ètnica

Petites històries i grans moments de Lluís Remolà

Petites històries i grans moments de Lluís Remolà

El divendres 5 de juliol, a les 19 h, ens retrobem amb les xerrades fotogràfiques de la secció Fotògrafs de l’Ateneu Santfeliuenc. El protagonista en aquesta ocasió serà Lluís Remolà que presentarà un col·loqui titulat “Petites històries, grans moments”. Lluís Remolà Pagès, és un enginyer i fotògraf de la nostra ciutat que ha guanyat més de 100 concursos en els darrers 10 anys, tant locals com nacionals i internacionals (Circuito Ibérico, Circuit Intercontinental, Premi Nacional de Fotografia de Reportatge...). És col·laborador actiu en publicacions digitals de renom i ha col·laborat en revistes associatives mitjançant articles especialitzats en fotografia i concursos. També ha participat en exposicions col·lectives amb vàries entitats i altres companys fotògrafs, i ha realitzat diverses exposicions individuals. El dia 5 compartirà el seu coneixement i passió per la fotografia, no us ho perdeu!

M'agradaria que la gent que no em coneix, sàpiga qui soc i quin tipus de fotografia acostumo a fer normalment fent un petit recorregut pel meu portfoli i que els que ja em coneixen descobreixin un fotògraf diferent, que no s'esperen i que a part de les meves fotos de paisatges, castellers, correfocs, de concurs, etc. puguin conèixer també com s'han ideat i creat unes col·leccions d'imatges, en forma de petites històries, que almenys a nivell personal, m'han donat grans moments i que m'agradaria compartir amb tots vosaltres. Quatre (o tres) petites històries molt diferents entre elles, però amb un toc molt personal.

Intensiu de juliol de la ContraBaix Big Band

Intensiu de juliol de la ContraBaix Big Band

Atenció joves músics! La ContraBaix Big Band no tancarà el curs al juny, continua al juliol! Tant per als músics que ja hi formen part com per noves incorporacions, Vicens Martin dirigirà un curs intensiu d’estiu amb assajos, de 19 a 21 h, els dimecres 26 de juny i 3, 10, 17 i 24 de juliol. A més, es farà un concert final, el dijous 25 de juliol, a partir de les 20 h al terrat de l’Ateneu, dins del cicle de Concerts d’Estiu de l’Ateneu. Pots fer la teva inscripció per a aquest curs intensiu d'estiu a la secretaria de l’Ateneu, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h o escrivint un correu electrònic aquí. El preu del curs mensual és de 35 € que caldrà abonar a la secretaria en el mateix horari d’atenció al públic. Només es realitzarà el taller si hi ha un mínim d’inscripcions.

L’Ateneu Santfeliuenc acollirà el campionat europeu de shogi

L’Ateneu Santfeliuenc acollirà el campionat europeu de shogi

De l’1 al 4 d’agost, l’Ateneu Santfeliuenc acollirà a les seves instal·lacions el campionat europeu de Shogi ESC/WOSC 2024, un torneig que s’organitza per primera vegada a Espanya, a Sant Feliu de Llobregat.

El shogi (将棋、しょうぎ) és un joc de tauler per a dos jugadors, es considera que pertany a la mateixa família que el xiangqi i els escacs occidentals, que van evolucionar del joc persa xatranj, descendent al seu torn de l'indi xaturanga. Degut a això, i per la semblança amb els escacs és comú d'anomenar-lo escacs japonesos. A diferència dels escacs que es juguen habitualment a Catalunya, el tauler del shogi és de nou  files per nou columnes, i els jugadors disposen de vint peces iguals a les de l’oponent, que es diferencien per la direcció que assenyalen sobre el tauler, orientades sempre vers el rival.

Aquesta oportunitat ha esdevingut perquè l’Associació Shogi Nokokoro es va posar en contacte amb la Federació d’Ateneus de Catalunya per la recerca d’un espai que complís les condicions necessàries i l’Ateneu Santfeliuenc s’hi va proposar.

Es tracta d’un campionat en el que hi participen persones vingudes d’arreu del món i consta de diversos tornejos entre els quals en destaca un en que participaran jugadors d’alt nivell vinguts del Japó. També hi haurà un taller pensat per a la ciutadania de Sant Feliu curiosa i interessada en iniciar-se en el món del shogi. Les inscripcions es tancaran el dilluns 1 de juliol tot i que s'acceptaran inscripcions presencials dijous 1 i divendres 2 d'agost amb previ avís mitjançant correu electrònic.

La imatge del torneig ha estat creada per la santfeliuenca Mariona Sans Nicolàs, estudiant de disseny gràfic.

Serà una ocasió perfecta per a donar conèixer l’Ateneu i la nostra ciutat!

100 coses sobre el món coral

100 coses sobre el món coral

David Puertas i Meritxell Tarragó presentaran el dijous 20 de juny, a les 19 h, a l'Aula de Cultura de l'Ateneu el llibre 100 coses sobre el món coral, un llibre per descobrir tot allò que s'amaga dintre d'un cor i donar quatre idees que potser ens ajudaran a conèixer i millorar la nostra experiència coral. És veritat que cantar ens fa més feliços? Com s'organitza un concert? Per què sempre hi ha algú que arriba tard als assaigs? Ets dels més actius al grup de WhatsApp de l'orfeó? Aquestes només són algunes de les preguntes que es plantegen al llarg d'aquest llibre escrit des de l'experiència, des de dintre del cor mateix, en què les vivències personals i el coneixement tècnic ens condueixen fins als racons més inhòspits dels cors amateurs de Catalunya. Estructurat en 7 parts, s'hi tracten diferents temes: tipus de veus, com triar una coral, els assajos, el vestuari, tot el que s'ha de tenir en compte en un concert, tipus de cors, algunes de les peces més emblemàtiques, entre molts altres temes i curiositats. Acompanyarà la presentació el grup de cantaires majors de 7 anys de la Coral Infantil Tic Tac de l'Ateneu, que demostrarà en directe algunes de les característiques corals que presenta el llibre.

Una visió de la vida dels cors escrita des del cor.

David Puertas Esteve és fill, germà i pare de músics. Després d’haver tocat totes les tecles possibles dins del gremi (composició, interpretació, direcció, docència, investigació, producció…) s’ha centrat en la divulgació musical, activitat que desenvolupa des de les aules de l’IES Can Puig de Sant Pere de Ribes i des dels escenaris de tot el país. Col·labora amb els projectes divulgatius de L’Auditori de Barcelona, del Palau de la Música Catalana, del Festival Internacional Pau Casals, de l’Orquestra Camerata XXI, de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, de l’Orquestra de Granollers, de la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, etc. És autor del guió de desenes d’espectacles musicals i d’una dotzena de llibres, entre els quals destaquen 100 coses que has de saber de la música clàssica (2020), 100 coses que has de saber de l’òpera (2016, escrit amb Jaume Radigales), Notes de concert (2012), Música encreuada (2004, amb pròleg de Màrius Serra), Stravinski i ‘L’ocell de foc’ (2003) i Mozart i ‘La flauta màgica’ (2002), a més de deu edicions de Sidoku: el sudoku musical, en català, castellà, alemany, neerlandès i japonès. També ha escrit la novel·la El pianista cec (2019) i ha presentat l’espai radiofònic “El rebost de David Puertas” a l’emissora Catalunya Música.

Meritxell Tarragó Cruet és directora i mestra de música per la Universitat Ramon Llull-Blanquerna. Com a cantaire, ha format part de diferents cors i s’ha format en direcció coral i orquestral i en tècnica vocal amb Daniel Antolí, Josep Vila Casañas, Júlia Sesé i Xavier Puig. Fa més de vint anys que dirigeix cors i en fa més de deu que lidera el seu projecte personal: la Coral Levare. Actualment també dirigeix el cor jove Kalíope i el cor femení Balaio de Ribes, la Coral Moixaina de Vilanova, el Cor-Orfeó Calafellenc i la Coral l’Harmonia de Valldoreix.

Jaume Clotet presenta la seva darrera novel·la a l’Ateneu

Jaume Clotet presenta la seva darrera novel·la a l’Ateneu

El dimecres 19 de juny, a partir de les 19.30 h, l'Aula de Cultura de l'Ateneu acollirà la presentació de La Germandat de l'Àngel Caigut amb la presència del seu autor, Jaume Clotet, acompanyat del periodista santfeliuenc Pere Bosch. La Germandat de l'Àngel Caigut és una aventura apassionant i extraordinària que narra com el secret més ben guardat de la humanitat corre perill de ser desvelat, un "thriller religiós, bíblic, amb tocs fantàstics, també d'aventures i acció". Aquesta tercera novel·la de Jaume Clotet l'ha fet guanyador del Premi Josep Pla 2024, un dels guardons més prestigiosos de la literatura catalana des de 1968. Acre, Terra Santa, any 1291. Un grup de cavallers templers fugen de l’agonitzant Regne de Jerusalem. S’emporten el secret més ben guardat de la cristiandat. És vital que no caigui en mans dels infidels i que sigui custodiat en el lloc més segur del món. Més de set segles després, l’enigma corre perill de ser desvelat i cal actuar sense dilació. Un monjo de Montserrat serà protagonista involuntari d’una aventura extraordinària que li canviarà la vida per sempre i que amenaça la basílica més sagrada dels catalans. Una guerra entre el bé i el mal en què tot està en joc, amb una batalla que no té vencedors ni vençuts però que pot posar en risc els fonaments de la mateixa Església catòlica.

Thriller religiós, bíblic, amb tocs fantàstics, també d'aventures i acció.

El barceloní Jaume Clotet i Planas és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Història per la Universitat de Barcelona. Va ser corresponsal al País Basc entre els anys 2001 i 2003 per al diari Avui i l’emissora Ona Catalana i posteriorment va ser cap de premsa del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, sotsdirector de l’Agència Catalana de Notícies, cap de política del diari Avui, director general de Comunicació del Govern i director de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. És coautor de Les millors obres de la literatura catalana (comentades pel censor) (2010) i de la novel·la Lliures o morts (2012), amb la qual va vendre més de 20.000 exemplars. També és autor de diversos contes infantils i del llibre 50 moments imprescindibles de la història de Catalunya (2014), i és coautor de l’assaig Política de defensa i Estat propi (2017). L’any 2016 va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica amb El càtar proscrit. Al llarg de la seva carrera ha impartit classes a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Vic, i ha estat consultor de processos periodístics i d’estratègia comunicativa. Col·labora regularment amb diversos mitjans de comunicació.

Últim divendres de jazz a l’Ateneu

Últim divendres de jazz a l’Ateneu

El divendres 14 de juny, a les 20.30 h, toca concertàs a ContraBaix Sant Feliu! La Sala d'Actes de l'Ateneu acollirà el trio de Mariano Díaz (piano i teclats) amb Jesús Caparrós (baix) i Dani Pimen (bateria) al que se li suma el gran Perico Sambeat (saxo) per presentar el disc "Boogie Girl y otras canciones". Aquest projecte de Mariano Díaz (pianista nominat als premis Grammy, a més de compositor i productor) inclou cançons originals en què la melodia té una especial importància amb elements de jazz, soul i rock. A més, un altre element a destacar és la improvisació amb tota la tradició des de Miles Davis al jazz més contemporani. Aquest serà l'últim divendres de jazz a la Sala d'Actes de l'Ateneu fins al setembre. Donarà pas a la programació d'estiu al Castell de Castelldefels i als concerts de juliol, els dilluns, al Pati de l'Ateneu. La programació de ContraBaix Sant Feliu tancarà amb aquest concert el primer semestre amb uns resultats fantàstics: alts nivells de qualitat, molt bona participació del públic i molta satisfacció! I no és fàcil dir tot això en els temps que corren... Les entrades són a la venda, com habitualment, a la secretaria i al web de l'Ateneu a preu reduït per a socis i sòcies i amb descompte en la compra anticipada. Aprofita l'oportunitat i compra ja la teva entrada! COMPRAR ENTRADES

Lupe Hurtado presenta el seu llibre “Disculpa por no ser normal”

Lupe Hurtado presenta el seu llibre “Disculpa por no ser normal”

Sóc la Lupe, i sóc una paràlisi cerebral.

Així es defineix la Lupe Hurtado, coach emocional i speaker motivacional, que la USLA de l'Ateneu ha convidat a l'Aula de Cultura l'Ateneu el proper dijous 6 de juny, per presentar el seu llibre Disculpa por no ser "normal".  En aquest llibre la Lupe parla de les seves vivències, de ser diferent de la resta de persones. Al llarg de les pàgines, condueix la lectura per un viatge emocional que porta a reflexionar sobre la importància d'acceptar-nos tal com som i celebrar la nostra singularitat. El llibre és una obra que toca temes importants com l'acceptació personal, l'autoestima i la inclusió. A més, està escrit d'una manera molt amena i propera, cosa que fa que sigui molt fàcil identificar-se amb els personatges i submergir-te en la història. Una lectura que fa pensar i commou alhora. No us perdeu l'oportunitat de conèixer la Lupe i llegir aquesta història única i especial. La feina de la Lupe s'enfoca especialment a les dones amb capacitats diferents. L'activitat compta amb la col·laboració del Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat i l'AFAP.

Sons i mirades al Parc Nadal de Sant Feliu de Llobregat

Sons i mirades al Parc Nadal de Sant Feliu de Llobregat

La secció Fotògrafs de l'Ateneu, integrada per setanta amants de la fotografia, ha preparat una nova exposició col·lectiva que forma part del Circuit d'Art de Sant Feliu. Després de la seva anterior mostra "Llum i lletres" en la que il·lustraven amb imatges poemes d'escriptors i escriptores santfeliuenques, en aquesta ocasió els seus objectius s'han inspirat en la música d'autoria de la nostra ciutat. Sota el títol, "Sons i mirades", trenta-vuit membres de la secció, han posat imatge a una cançó d'un músic de Sant Feliu de Llobregat. Artistes com Nil Moliner, Nupah o El Chvnco, veuran representat un dels seus temes amb una fotografia. Juntament amb les imatges exposades, les persones que visitin la mostra podran escoltar la cançó plasmada en cada fotografia escanejant un enllaç QR que acompanya cada una. La mostra s'emplaçarà a l'aire lliure en un indret especial de la ciutat, el Parc Nadal i es podrà visitar durant l'horari d'obertura del parc fins al 14 de juny. S'inaugurarà el divendres 31 de maig, a les 19 h, amb l'actuació de la Sara Mengual i el Joan Viñas, dos joves de Sant Feliu connectats al món de la música des de ben petits que ens oferiran les seves versions de cançons santfeliuenques en acústic i amb molta personalitat.

Música i fotografia són dues maneres de mostrar emocions, expressar sensacions i desenvolupar creativitat amb passió a través de dos sentits diferents. Experimentar, percebre una mateixa cosa a través de dos sentits té nom, sinestèsia. Harmonia, color, ritme s'entrellacen, s'estimen i es fonen en un imaginari únic i particular creant un diàleg entre sentits. Hem escrit amb llum històries per sentir, per ballar, per escoltar. Hem relatat espais, vides i ombres. Hem interpel·lat a la música, a la màgia, als amors, a les vivències i tot per somiar. Hem trobat temps per aturar-nos i agrair a tots els músics de Sant Feliu la seva essència. Ho hem tornat a fer. Enhorabona!

Adelina Francès · “Quan el riu tremola” Marta Rius

Alex Dohe · "Ball de diables" Ministrils de Sant Feliu de Llobregat

Toni Onieva · “Com plora el mar” Joan Dausà

Carmen González · “Garden” Nupah

Clara Herrero · “Jo mai mai” Joan Dausà

Dani Juvanteny · “No me'n vaig sense vosaltres” Joan Dausà

DavidPH · “Nua” Marta Rius

Esther Llopart · “Vull ser valenta” Marta Rius

Nani · “Primavera” Seikos

Ioan Mallofré · “En mi ataud” El Chvnco

Javier Herrero · “Que vingui algú” Joan Dausà

@jfms_photo · “Highlights” Beef

Josep Viñas · “Ara” Nil Moliner

Jam · “Ja no plou per mi” Sara Mengual

ESCOLTA LA CANÇÓ A INSTAGRAM

Josep Grané · “Libertad” Nil Moliner

Josep-Albert Soler · “Hello Mary Lou” La fiebre del oro

Juan José Ortega · “Na de mi” Clara Rueda

Jnbasauli · “Sale el sol” Nil Moliner

Lluís Remolà · “Som ocells” Nil Moliner

Lola Amigó Llopart · “Sueños húmedos” Seikos

Manuel Hornillos · “Mi religión” Nil Moliner

Maria Santana · “Desapercibido” Seikos

Coté Forés · “Flor de sepulturas” Irene Ribas i El Chvnco

MaRTa ViLaR · “Entre les branques” Seikos

Marta Saula · “Dóna'm la mà” Cybee

Montse Fortuny · “Platja” Joan Dausà

Núria Castella Vilanova · “Estimar-te com la terra” Sara Mengual i Joan Viñas

Oriol · “The Forest” Ramon Mirabet

Rosa Maria Agulló · “Mística rural” Marta Rius

Sara Balboa “Que no s’acabi mai” Joan Dausà

Silvia Fernández Llauradó · “Rosó (Pel teu amor)” Robin Marcos

Sònia Jiménez · “Hijos de la tierra” Nil Moliner

Teresa Orgillés · “Mama” Cybee

TBaulies · “Dins una nou” Marta Rius

Vicenç Ruiz · “Diferente” Sara Mengual

Xavier Galiana · “1979” Joan Dausà

Xavier Valero · “Midsummer Night” Ramon Mirabet

Yolanda Álvarez · “Home is Where the Heart Is” Ramón Mirabet

Pots escoltar la Playlist completa de l'exposició "Sons i mirades" aquí:

Subscriu-te a l'Altaveu Digital
El butlletí de l'Ateneu Santfeliuenc
 

Agenda

Us de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies,, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies