L’USLA (Universitat Social Lliure Autogestionada)  ha programat per dimarts 23 de novembre una taula rodona sota el títol de “Protegim el Baix Llobregat”. La controvertida proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat, l’impacte de la crisi climàtica analitzat pocs dies després de la Cimera del Clima de Glasgow o els diversos projectes polèmics de tipus urbanístic o d’instal·lacions de línies d’alta tensió a la comarca ben segur que seran objecte de debat.

Intervindran a la taula rodona: María José Albaladejo, gerenta del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat; Montse Lligadas, geògrafa especialista en espais agraris; Aixa Rodríguez, enginyera ambiental i membre de l’associació La Revolta Sant Feliu i Jaime González, membre de l’Associació Naturalista d’Abrera. Moderarà l’acte Rafael Bellido, membre del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

El debat es celebrarà a l’Aula de Cultura de l’Ateneu, a Sant Feliu de LLobregat, el dimarts 23 de novembre a les 7 del vespre.